Var alltid ärlig mot dig själv och andra

De tragiska männen

Av Pink Ozzy - 2024-04-19 08:01

En kvinna har anmält sin man för våld. Rättegången skulle ha hållits för några veckor sedan, men kvinnan dök aldrig upp. Nu, 3 veckor senare har hon hittats död. Hennes man har mördat henne. 

Hur sjuk går man bli? Varför har vi ingen lag som gör det möjligt med livstid bakom galler när man tar död på sin fru eller annan familjemedlem? Eller egentligen borde alla mördare få livstid utan chans till benådning och utan möjlighet till någon frigång. 

Samtidigt borde polisen ha ett betydligt större antal lägenheter i Sverige där hotade kvinnor får ett drägligt liv.

Att mörda sin fru måste kosta. Det får inte kosta 10 år och sen är dom ute. Nej, de ska aldrig mer få komma ut. Om nu frun vill skilja sig så låt henne göra det. Att ta livet av henne är vansinne. Att hon inte vill leva med mannen längre beror nästan alltid på mannen. Då ska man vara så ädel och låta en skilsmässa gå igenom. Att mörda henne hjälper ingen. Speciellt inte om barn är inblandade. 

Ja, jag vet att jag skrivit om ämnet tidigare. Men tänk om bara en enda man läser detta och ångrar sig innan det är försent så har jag räddat en kvinna. Det skulle vara värd att upprepa det hela många gånger.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards