Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Förbjud bränning av religiösa skrifter

Av Pink Ozzy - 2024-05-04 09:50

Det måste bli slut på koranbränningar nu. De som bränner koraner är knäppskallar som borde sitta inne. Dessutom borde det absolut finnas en lag som förbjuder all form av bränningen av religiösa skrifter.

Att polisen får ge tillstånd till bränningen är rena vansinne.  Det är som att ge polisen rätt att någon får slå sönder en moped och att polisen sen också har rätt att städa upp efter andra (de som slog sönder mopeden). OK jämförelsen kanske haltar en del

Men varför ska polisen ha rätt att ge någon rätt att bränna koraner? Det är ju som att be om bråk och upplopp. Och vem vet vad jag gör den dan jag ser ett stolpskott bränna en koran. I stället för att säga nej och få muslimer med sig så säger nan ha och få varenda muslimunge att gå ut och kasta sten mm. Duktiga poliser. Det är nog det bästa sättet att bli av med nattliga bråk och bränder och en minskning av gängen. 

Men till polisens försvar ska sägas stt det är regeringen som har sagt att det ska vara på det viset. Men ingen muslim, vad jag vet , har bränt en bibel. Heder åt muslimer!

Pocherad regeringen har ju personskydd om de vill ha det, så dom går det ju ingen nöd på. Men poliserna får hålla ihop förorter efter en bränning. Det är dom som utsätts för våld efteråt.

Det är tragiskt,  mycket tragiskt. 

  

 
 
Maria

Maria

Söndag 5 maj 07:57

Håller med, ren idioti. Skapar bara en massa elände, och får Sverige att ses som islam-fientligt, vilket skapar ännu större problem.
Och stackars alla dessa poliser som får en massa merjobb med anledning av detta. Nä, inför förbud för koranbränning!

http://www.storlurs.bloggagratis.se

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards